Bestill time med SMS

Send RANDESUND + fødselsdato, ditt navn til 2097.

Se eksempel

RANDESUND 030562 Kari Normann

Kr. 6,- per mottatt melding. Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale. (Unngå sensitiv informasjon) NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Om oss

Legeseksjonen ved Randesund helsesenter ble etablert i 1988, og har siden vokst til å bli Kristiansands største legesenter. Vi er tilsammen seks fastleger som betjener omtrent 7000 innbyggere i vårt daglige arbeide.

En sykepleiere jobber en dag annenhver uken innenfor sitt felt med diabetespasienter. I samarbeide med legene utføres undersøkelser, kartlegginger og kontroller som er nødvendige for optimal behandling av denne pasientgruppen.

I tillegg har vi syv legesekretærer som tar i mot deg når du ringer eller møter i resepsjonen på senteret. De svarer på de fleste spørsmål og videreformidler din beskjed til fastlegen når dette er nødvendig.

Legesekretærene betjener de fleste av dine reseptbestillinger som bestilles utenom timen hos fastlegen. Det er også disse som tar de fleste prøver i tilknytning til legetimene.

Helsesenteret består forøvrig av tannlege, apotek, fysioterapi og et treningssenter.